BLOG NR. 03 – DIY KANDELAAR/VAASJE

DIY: KANDELAAR/VAASJE

De feestdagen zijn al even achter de rug, maar heb je nu nog veel (drank)flessen over? Nog niet weggooien, want deze flessen zijn heel leuk om een kandelaar of vaasje van te maken. Hoe je dit doet? Kijk het filmpje of lees de stappen hieronder.

Stap 1: Neem een oude fles, maak deze goed leeg.
Stap 2: Leg de fles in heet water, zo komt het etiket los.
Stap 3: Haal nu voorzichtig de labels eraf. Je kunt hiervoor een schuursponsje gebruiken.
Stap 4: Maak de fles goed schoon en droog.
Stap 5: En voila klaar om te stylen.

Ik heb er voor gekozen om wat droogbloemetjes te gebruiken en de kandelaar prikkers van Roos the label. Dit is een super handig item, omdat je elke fles/vaas omtovert tot een kandelaar. Kies een kaars in de kleur van jouw interieur. Zo laat je dit subtiel terugkomen. Ik ben benieuwd naar jullie creaties.

Liefs Roos