BLOG NR.05 – OFFICE MAKEOVER PART ONE

OFFICE MAKEOVER PART ONE

Vandaag geef ik jullie alvast een kleine sneak preview van mijn office makeover!! Ik ben mega enthousiast over, dus laten we snel beginnen.

Ik mijn nieuwe kantoortje wilde ik voornamelijk ‘rust’, in de zin van geen drukke kleuren op de muur, maar lekker wit. Zodat ik er goede style foto’s/video’s kan opnemen voor Roos the label. En omdat ik snel ben afgeleid, dus geen gekke printjes 😉

Het bankje in mijn kantoor is van mijn moeder, heeft ze ooit bij een kringloop gekocht en opgeknapt. Verder ben ik naar de ikea gegaan voor een leuk bijzettafeltje (en nog voor andere accessoires maar dat zien jullie later). Heel simpel, maar hierdoor vallen de gekleurde kandelaars van RAVIE wel goed op! En geeft een warme sfeer. Zoals vele van jullie weten ben ik gek op koffietafelboeken, dus ook deze mogen niet ontbreken in mijn kantoortje. Ik vind dit een heerlijk item om mee te stylen, bijvoorbeeld door leuke vaasjes erop te zetten. Het is een extra detail in jouw interieur. En je weet wat ze zeggen: it’s all about the details! Ik hoop dat ik jullie wat nieuwe inspiratie heb gegeven en misschien wel nieuwe ideeën. Werk je inspiratie/ideeën uit op een moodboard en ga er mee aan de slag! Ik zou zeggen probeer, durf en doe!! Uiteraard kan je dit overal toepassen in jouw interieur, denk aan de hal, keuken of kamer!

Ik hoop snel part two met jullie te delen!

Liefs, Roos

Items uit de video:
Kandelaar – Ravie – Pink
Kandelaar – Ravie – Light purple
Kandelaar – Ravie – Orange
Droogbloemen set – Pink – S
Vaas – HV – Glas

Bankje = heeft mijn moeder ooit gekocht bij de kringloop
Bijzettafel = https://www.ikea.com/nl/nl/p/gladom-salontafel-met-dienblad-wit-70337819/
Kussen = Roosthelabel, staat niet online maar stuur gerust een berichtje