Veelgestelde vragen

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wanneer de betaling van je bestelling is overgemaakt op onze rekening zullen wij de bestelling binnen 3 werkdagen verwerken. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u hier een bericht over via de mail. Al onze producten pakken wij zorgvuldig in, zodat u het thuis in goede orde ontvangt. 

* De bestellingen worden verscheept via PostNL. Roos the label is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Bij levering bent u verplicht om de producten te inspecteren om te bepalen of ze voldoen aan de overeenkomst. Roos the label besteedt veel tijd aan het ontwerpen en maken van de producten en willen graag het beste bieden. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u het item(s) binnen 7 dagen retourneren. Retourneren kan naar het volgende adres:

Roos the label
Torenburgstraat 15
1704CE Heerhugowaard

Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Bij de retourzending zit de juiste factuur erin, met duidelijk op aangegeven welke producten retour komen. De retourzendingen worden door een vervangend product, of het originele bedrag wordt terug betaald. Het bedrag staat binnen 7 werkdagen na het ontvangen van het geretourneerde product op de betaalrekening.

*gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd.

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

U kunt uw bestelling afhalen op de volgende dagen/tijden.

Dinsdag 9.30-16.30 uur
Donderdag/vrijdagavond 19.00-20.30

Mocht u een van deze dagen niet kunnen. Stuur ons dan een berichtje. Dan kijken we samen naar wat wel uitkomt. 

E-mail: info@roosthelabel.com

Kan ik mijn items ruilen?

Het is helaas niet mogelijk om artikelen te ruilen die gekocht zijn via onze webshop. Wanneer u geïnteresseerd bent in een ander product, kunt u het volgende stappenplan volgen:

  1. Retourneer het ongewenste artikel. Dit artikel wordt als een normaal retour beschouwd en zal binnen 7 werkdagen worden verwerkt.
  2. U kunt in de tussentijd alvast het nieuwe artikel bestellen via onze webshop, binnen 1-3 werkdagen heeft u het gewenste artikel in huis.
Algemene voorwaarden