Veel gestelde vragen

Bekijk a.u.b. eerst de veel gestelde vragen voordat u ons een bericht stuurt.

Hoe houd ik mijn sieraden het langste mooi?
  • Geen aanraking met water dat kan uiteindelijk voor verkleuring zorgen.
  • Vrijhouden van parfum/crème. Laat je sieraden niet direct in aanraking komen met zeep, parfum, make-up, bodylotion en haarspray.
  • Doe je sieraden als laatste om. Het beste is om sieraden pas als allerlaatste om te doen. Je wilt natuurlijk niet dat je ergens achter blijft haken tijdens het omkleden.
  • Verklein de kans op knopen. Sluit kettingen, armbanden en andere sieraden met een sluiting voordat je het opbergt Dit verkleint dat er knoop ontstaat in je sieraden.
Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wanneer de betaling van je bestelling is overgemaakt op onze rekening zullen wij de bestelling binnen 3 werkdagen verwerken. Al onze sieraden worden ingepakt zodat je de bestelling als een cadeautje thuis ontvangt. Bestellingen worden verscheept via postnl. Roos the label is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Bij levering bent u verplicht om de producten te inspecteren om te bepalen of ze voldoen aan de overeenkomst. Roos the label besteedt veel tijd aan het ontwerpen en maken van de producten en wil graag het beste bieden. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u het item(s) binnen 7 dagen retourneren. Retourneren kan naar het volgende adres:

Roos the label
Torenburgstraat 15
1704CE Heerhugowaard

Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Bij de retourzending zit de juiste factuur erin, met duidelijk op aangegeven welke producten retour komen.

De retourzendingen worden door een vervangend product, of het originele bedrag wordt terug betaald. Het bedrag staat binnen 7 werkdagen na het ontvangen van het geretourneerde product op de betaalrekening.

Contact
www.roosthelabel.com
Torenburgstraat 15
1704 CE Heerhugowaard
info@roosthelabel.com
BTW-nummer NL002415779B30
KvK Alkmaar 75678756

Stuur ons een bericht